Učitava se...

O nama

Origin Company počela je sa radom davnih 90-ih na raznim projektima u sprezi sa Origin iz Belgije i zajedno smo realizovali veliki broj projekata sve do 2006 kada počinjemo samostalno da radimo na našim prostorima tako i za klijente iz Australije, Švedske.

Development

Razvoj internet prezentacija, administracija kontrolnih panela, kompletnih CMS rešenja prilagođenih klijentu i po zahtevima klijenta.

Hosting

Vaše prezentacije na inostranim dedicated serverima, na domaćim dedicating serverima.

Analize, SEO i GOOGLE kampanje

Detaljne analize vaše prezentacije, upoređivanje sa konkurencijom, optimizacije vaših prezentacija i kreiranje i vođenje GOOGLE reklame na internetu

10 k+

Linija koda

1

Završenih projekata

1

Broj klijenata

Naše usluge

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

Razvoj WEB rešenja

Od idejnog rešenja do konačnog izgleda prezentacije u skladu sa trenutnim tehnologijama prilagođene svim uređajima, izrada kompleksnih backend administracija i kontrolnih panela po želji klijenta.

Istaknite se od drugih

Modernim dizajnom, najnovijim tehnologijama, SEO i analizom konkurencije i tržišta odskočite od vaše konkurencije.

SEO i analize

SEO za vaše prezentacije, kreiranje i vođenje GOOGLE kampanja-reklame za vašu firmu, analize projekata i upoređivanje istih sa konkurencijom.

Dizajn

Osmišljavanje i realizacija na projektima kreiranja vizelnog identita firmi i kompletnog pratećeg materijala.

Napredne tehnologije

Bilo da se radi o programiranju ili dizajnu uvek u toku sa novim tehnologijama i trendovima na našem i svetskom tržištu.

Čuvanje vaših podataka

Vršimo backup vaših podataka na mesečnom nivou i čuvanje na pouzdanim dedicated serverima ograničenog pristupa u inostranstvu i kod nas. Vaši podaci sa nama su sigurni.

Kontakt

Možete nas pozvati na 064-118-52-44 ili nam poslati poruku putem formulara